træk
mig
Menu
Naturfasader til bygg

New Nordic i pil

Pil endrer farge med sesongen; grønne nyanser i vekstsesongen, brune, grågrønne eller rødlige om vinteren; små eller store gåsunger. Ny vekst hvert år gir evig utvikling og endring.

New Nordic Fasader

Nøye og forsiktig behandlet, ubrutt nordisk selje (Salix) stammer; levert for montering i unike design eller som ferdige fasadeelementer.

Stammene gir et organisk og unikt utseende i varme eller kjølige nyanser avhengig av hvilken type Salix og etterbehandling som er valgt. Stammene fremstår som hele og ubrutte stammer, og nettopp på grunn av dette får de et spesiellt og særeget utseende. Bord og lameller, dvs. skåret tre, vil ha lettere for å revne og sprekke - og kreve mere vedlikehold.

Som bygningsmasse og fasademateriale har stammene den samme evnen til å bidra med "kropp og sjel" - ja, identitet - til et bygg, kjent fra tegl, stein og trekonstruksjon generelt - eller karakteristisk arkitektur generelt.

Dansk produsert design

NEW NORDIC Fasader er dansk design, som også er produsert i Danmark. Det første, banebrytende prosjekt finnes på Villerup Hovedgaard ved Hjørring. Realdania har premiert arbeidet i kampanjen: Fremtidens Herregård - bevaring av den kulturhistoriske bygningsarv.

Restaureringsarkitekten Jesper Back, partner og CEO ved E+N Arkitektur har vært sjefsarkitekt på anvendelsen av Salix på Villerup Hovedgaard.

Montering. All levende pil leveres med 95% spiregaranti.

Monteringsprinsippet for stammene kan tilpasses det individuelle prosjekt; stammene kan flettes, skrues, spikres, sys eller limes fast – og den anvendte teknikken kan med fordel planlegges som en del av designet; likedan kan kombinasjonen av de brukte materialer utgjøre en attraktiv variasjon i installasjonen. LED lys eller annen belysning gir også nye muligheter i utrykket som pilen gir. Vi står klar med rådgivning om mulighetene for anvendelse i forhold til montering på deres prosjekt.

PRINTBAR MATERIALE

Download vores materiale her

Produktblad PileByg FACADE & INTERIØR

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges