træk
mig
Menu
Danskprodusert Pil flettegjerde

Pilegjerde fortalt på ny

Glem alt om byggemarkedenes spinkle pile gjerder. Vi har spesialisert oss på å fremstille helstøpte og estetiske attraktive gjerder i pil med unik finish, stor styrke og lang levetid. Produsert helt uten bruk av kjemikalier og på naturens premisser.

Fra bølgende gjerde til stramt design

Det klassiske pilegjerde

Det historiske pile gjerde skal flettes 'on site' - og vi anbefaler avbarket pil for å øke gjerdets levetid. Horisontalt liggende pilestammer vil altid være mer utsatte i forhold til holdbarhet, særlig hvis stammene er med bark. Med avbarkede stammer oppnår man en flott patinering, og regn og fukt legger seg ikke på stammene - og de kan derfor raskere tørke opp.

Ring eller skriv for å høre nærmere - se også vårt produktblad.

 

Flettet pilegjerde

Det klassiske flettede pilegjerde, men i et oppgradert og moderne design; vi fletter med kraftige pilestammer over tverrliggere i stål. Rammen er utført i sertifisert stål og utvalgte tresorter, som lerk og eik. Det sikrer en høy grad av finish og lang levetid.

Last opp vårt produktblad for å se de forskellige typer pile gjerder.

PileByg WOOD - NYHET!

PileByg Wood er et nytt design, hvor et massivt gjerde i treplanker bekles med en side i pilestammer. Det gir en LIGHT versjon av et støygjerde, og gjerdet fremstår tett og ugjennomsiktig. Det leveres i en lys treplanke bekledd med en hvit, avbarket pil; eller, en mørk treplanke (varmebehandlet tre) bekledt med en mørk og varmebehandlet pil. Begge typer gjerder vil som tiden går, patinere og fremstå blanke og stålgrå.

Det vedlikeholdesesfrie natur gjerde

Bæredyktig design

Ut med pensler og kjemi. En klok og ekstensiv vedlikeholdsstrategi er veien til et miljømessig bæredyktig design. PileBygs gjerder krever ingen vedlikehold, kun beplantning (Varmebehandlet pil kan klare seg uten beplatning). ”Tanke-settet” er velkjennt fra den engelske hage-tradisjon. De skaper hagemiljøer, som eldes med naturens ynde, og hvor materialer og design ikke motarbeider aldringstegn; men utnytter at ”rå natur” blir vakrere med tiden; - patinerer, i likhet med gamle naturstein og murstein, i motsetning til plastikk og malte overflater. Fasader i pil har spessielt den fordel, at de hele stammene ikke eldes som oppskåret tre, som typisk ”sprekker”, og krever overflatebehandling. Hele pilestammer har en ubrutt overflate, som gir en vakker patinering, og som ikke krever noen form for overflatebehandling i hele sin levetid.

 

Beplantning som vedlikehold

Alle gjerder er utviklet og designet til å patinere som natur gjerde. De kraftige materialene sikrer gjerdets lange levetid, men for pil med bark gjelder, at man planter og vedlikeholder den med klatreplanter / eføy som gror opp langs gjerdet.

Printbar materiale

Download vores materiale her

Produktblad PileByg HEGN & AFSKÆMNING

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges