træk
mig
Menu
Naturen inviterer inn

New Nordic Interiør

Ferdige løsninger eller stammer i 'løs vekt' til interiør. Vi sender gjerne material prøver - eller inviterer på studietur. Bestill vår materialmappe her.

Nytt interiør

Hele stammer av nordisk piletre til interiør og innredning.
Stammene finnes i forskjellige nyanser, med eller uten bark og i varierende fargetoner. Med kun få stammer kan et rom og en innredning oppnå et organisk og unikt ‘look’; særskilt i nye bygninger kan de kjærlig forarbeidede stammene med få og enkle grep bringe historie, sjel og identitet til arkitekturen.

Piletreet på nytt

De første arbeider innen dører, og i stor skala er utført på Villerup Hovedgaard, hvor restaureringsarkitekt Jesper Back, partner fra E+N Arkitektur har vært sjefsarkitekt på bruken av Salix. Arbeidet er premiert i kampanjen: Fremtidens Herregård - bevaring av den kulturhistoriske bygningsarv.

Piletreets historiske anvendelse til pryd og brukskunst er tenkt på ny og tilpasset det enkle, nordiske uttrykk innenfor innredningsarkitektur og interiør.

Montering

Monteringsprinsippet for stammene kan tilpasses det individuelle prosjekt; stammene kan flettes, skrues, spikres, sys eller limes fast – og den anvendte teknikken kan med fordel planlegges som en del av designet; likedan kan kombinasjonen av de brukte materialer utgjøre en attraktiv variasjon i installasjonen. LED lys eller annen belysning gir også nye muligheter i utrykket som pilen gir. Vi står klar med rådgivning om mulighetene for anvendelse i forhold til montering på deres prosjekt.

PRINTBAR MATERIALE

Download vores materiale her

Produktblad PileByg FACADE & INTERIØR

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges