træk
mig
Menu

Støyskjermer fra PileByg AS

Støyskjermer fra Pilebyg kjennetegnes av miljømessig produksjon (høyt opptak av CO2), organisk uttrykk (tar naturen inn i en verden av asfalt og betong) og med de mest optimale støyreduksjons egenskaper

Pilebyg Classic / Basic+

Klassiske støyskjermer av pil

Disse støyskjermer kan leveres med ubarket pil, avbarket pil, levende pil og med stålnett. De kan leveres som byggesett eller som ferdig produserte moduler. For å sikre en lang levetid, bør skjermene dekkes med klatreplanter. Det bidrar også til et flottere uttrykk samt bidrar til et ytterligere opptak av CO2.Informasjon om:- dimensjoner- støydata- levetid og vedlikehold- materialer- monteringfinnes i vår produktbrosjyre, som kan lastes ned.

Pilebyg Norge skjermen

Utviklet spesielt for det norske markedet

En utfordring i Norge er et vei miljø kjennetegnet av mye bruk av salt ved vintervedlikehold av vei samt at våre grunnforhold preges av stein og lite god jord. Tildekking av skjermer med klatreplanter kan ofte være en utfordring. Pileby har derfor utviklet en støyskjerm spesielt for norske forhold. Det er en skjerm som bruker varmebehandlet pil. Pilestokken oppvarmes i ovn i ca 2 timer, hvor det tørkes it og cellestruktur i treet endres slik at pilen ikke lenger vil trekke til seg fukt. Dette er en prosess helt uten bruk av kjemikalier. Resultatet er en støyskjerm som ikke krever tildekking av klatreplanter, og har en levetid på minimum +36 år helt uten noen form for vedlikehold. Skjermen kan stå tett på vei og tar ikke skade av snøbrøyting og salting.

Oppbygging av en Pilebyg støyskjerm

Sandwich konstruksjon

Kjernen absorberer og isolerer støyen.Fasaden:Lang levetid, naturlig elding, ingen / minimal vedlikeholdStatikken:Bærende ramme i stål + robinie

Fasader

Eksempler på fasader

* Pil med bark* Avbarket pil* Glassskjerm* Lameller av eik eller lerk* Metall nett

Eksempler på Pilebyg skjermer

Grafitti

Pileskjerm tiltrekker seg ikke grafitti

Vår erfaring er at en pilefasade ikke vil tiltrekke
seg grafitti / tagging. Årsaken er at malingen ikke fester seg godt nok på pilestammene, og vær og vind vasker det av etter relativt kort tid. I tillegg, så blir det bilde eller tekst som taggeren forsøker å lage, meget dårlig, siden det er avstand mellom pilestokkene og at mellomrommet er mineralull, som også gir et dårlig feste for malingen.

Printbar materiale

Download vores materiale her

Produktblad PileByg STØJSKÆRME

Valg af Pil

Alle vores materialer kan bruges